Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2011, 07:36:51
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Copiii lor au salarii mizere si nu pot asigura nici ei pentru copiii lor deja, toate cele cate ar trebui. Cum sa ajuti pe parintele tau cand tu ai salar de 500 ron am mai spus si mai ai doi copii la scoala de pilda? Bietii batrani isi frag mainile ca nu pot ajuta copiii si copiii isi frang mainile ca nu pot ajuta parintii si pe proprii copiii macar cu un trai mai bun.
Iar cu terenurile, se pare ca nu pea stiti realitatea, sa ati fost plecat cumva din tara. Tot terenul este impartit cu legea 18. Fiecare este proprietatea cuiva asa nelucrat cum o fi. Ia incearca dumneata sa mergi sa intri pe un teren sa il lucri si sa vezi cum vine si iti da cu coasa in cap proprietarul. S-a facut legea 18 care a dat pamanturile vechilor proprietari , cele luate de comunisti. A fost mult scandal cu imparteala pamantului peste tot in tara. S-au certat frate cu frate pentru pamant. Toti au titluri de proprietate. Nimic nu a ramas liber neimpartit. Visati. De aceea sunt nelucrate. Ca multi nu au posibilitatatea sa le mai lucre.
Nu vor astia sa pregateasca o lege cu obligativitatea lucrarii pamantului aflat in proprietate? De aceea vor. Dar uita ca oamenii nu le lucra ca nu au cu ce. Nu au in primul rand utilaje, Stiti cat costa hectarul de arat? sau de semanat? Aveti idee?
Am facut contabilitatea la un arendas din asta barosan din tara asa ca Mircea Dinescu. Stiu exact ce spun. Habar nu aveti ce mafie se colcaie in acest domeniu. Bietii oameni sunt vai de ei cu tot cu pamantul lor in proprietate. Au ajuns sa il dea unor astfel de arendasi pe nimic. 500 kg de grau la hectar. atat. stiti cat e graul? 3 lei kg.
Sunteti rupti de realitate. daca vreti va povestesc multe. Ca Doamne multe am mai vazut.
Foarte adevarat ceea ce spui. Si inca asta nu e totul. Este mult mai jalnic decat ai relatat.
Dar nu stiu decat cei care sunt in astfel de situatii. Din afara este foarte idilica viata la tara... minunata! lucrezi pamnatul, sememni / recoltezi, cresti o vacuta, niste gainusi, un purcelus... flori, flututasi, pasarele... Minunat!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16