![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs. credeti ca tot ce vi se intampla si tot ce va inconjoara poate fi cuprins in formule logice si stiintifice ? Daca da, explicati stiintific urmatoarea problema, pusa de un poet englez acum 200 de ani: "de ce-ntr-a omului faptura e loc si de iubire si de ura ?" Experienta e aceea care tine loc de logica si de stiinta atunci cand e vorba de relatia omului cu Dumnezeu. Si nu e vorba de o credinta oarba, ci de una luminata. Dupa ce am negat ani de zile ca Dumnezeu ar fi cineva si ca i-ar pasa acelui cineva de mine, am inceput sa-L chem, sa-L caut. Si nu stiu care pe care a gasit primul... dar L-am gasit. Vreau sa-l vad si eu pe crestinul (sau ne-crestinul) care a ajuns sa poata demonstra logic si stiintific ca Dumnezeu exista, ca EL poate fi cuprins in vreun tip de formula savanta. (Eu sunt inginer; am facut ani de zile de matematici superioare, fizica la nivel inalt, chimie si alte stiinte exacte. Toate sunt neputincioase cand e vorba sa demonstreze ceea ce e mai presus de demonstratie. La intrebarea poetului englez nu raspunde stiinta... doar credinta.) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
Despre discriminare | lrina Georgeta | Generalitati | 19 | 27.03.2011 14:11:11 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|