Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2011, 17:08:48
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
... ma asteptam sa raspundeti " am 5 copii si mai vreau". Cand o sa aveti cel putin 5 copii atunci astept sa reveniti asupra acestui topic si sa va descrieti fericirea. Pana atunci... no comment ( sau cum s-ar spune pe romaneste : ciocu' mic ).
Nu am copii, dar am avut patru frati. Nu vreau sa-ti povestesc cum am crescut ca oricum nu ma crede nimeni... Da, in copilarie am fost mereu un razvratit ca nu-mi convenea situatia, si voiam mai mult. Dar aveam destula mandrie incat sa refuz ce mi se dadea din alta parte, stiind situatia celorlalti frati. Acum cand ma uit in urma cred ca exact momentele grele sunt cele care au consolidat familia.
In momentele cele mai grele si tata desi prins de patima betiei renunta, se punea pe munca, dadea din coate. Ne strangeam toti gramada ca era mai cald si ne incurajan unul pe altul. Stateam de vorba si puneam tara la cale... Toti fratii am ajuns sa facem si studii, am ajunsa sa ne si descurcam fiecare pe cont propriu. Si putem sa spunem ca am invatat de la parintii nostrii sa plecam de la nimic si sa rasturnam muntii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Contraceptia cauzeaza avort!!! theosis3131 Generalitati 1 21.06.2009 21:40:37