Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2011, 21:47:43
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Suntem foarte individualiști, reci , și mai ales indiferenți, și asta o să ne coste foarte mult . Părintele Cleopa, amintea această meteahnă în a arunca vina tot timpul pe altcineva , pe oricine, dar nu pe noi înșine . Căutăm justificări , facem analize, filozofăm , dar mișcăm neputincioși din umeri . De, noi n-avem nici o vină !
Offff.... ce inseamna indiferenta. Strabunicul meu a murit, pot sa zic, din cauza idiferentei. Cu cateva zile pana la Craciun, inainte de '89, mergea la cumparaturi. A alunecat si a cazut cu capul de gheata. Nimeni nu s-a dus la el sa vada ce e cu el jos, a stat in agonie mai bine de o ora, in ger, pana cand o femeie s-a dus si a tras de el, si l-a cunoscut. A tipat dupa ajutor zicand ca omul asta nu e un betiv.
Frigul si lovitura netratata la timp i-au fost fatale, dupa spusele celor de atunci. Strabunica mea din clipa in care i s-a zis ca e mort, a uitat tot, intreba mereu "Unde e Iordache". La trei luni a murit si ea...
Poate aceasta intamplare a format in mintea mea ideea ca nu orice persoana cazuta jos e bauta... si a facut din mine sa nu trec pe langa un om cazut jos, fara sa intreb daca e bine.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica Ortodoxa si influenta ei in societate Decebal Biserica Ortodoxa Romana 10 09.09.2012 21:11:45
Zellu - Societate ( Freestyle ) Claudiu_FT Stiri, actualitati, anunturi 0 16.12.2011 22:03:58
Biserica si societate iosif Despre Biserica Ortodoxa in general 63 24.12.2006 22:34:58