Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2011, 00:27:48
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Da, a primit botezul DUPA ce a crezut in Hristos care i s-a aratat lui personal. Exact cum fac protestantii care primesc botezul DUPA ce ajung sa creada in Hristos si nu inainte. Si nu cred in Hristos pentru ca asa le spune un preot sa faca (desi foarte bine si de cei care cred la auzul cuvintelor unor preoti) ci sunt multi care cred pentru ca Hristos a intervenit in viata lor intr-un fel sau altul, cum a fost si cazul meu. Am crezut printr-o minune de la Domnul intr-un moment in care habar nu aveam ce zic preotii in biserica, stiam doar ca se vorbea mult la televizor de Tatal nostru si de aici a inceput totul. Dupa care m-am rugat sa stiu la care biserica sa merg, care este cea adevarata. Si mi-au fost aratate o gramada de biserici care cred in Hristos, toate la fel de adevarate, chiar daca cu ritualuri si traditii atat de diferite chiar si de la o tara la alta in cadrul aceleiasi biserici... Diferenta fata de protestanti este ca eu eram deja botezata, prin traditie, de parinti complet atei...
Deci recunosti ca esti protestanta: spui ca doar credinta mantuieste, botezul este simbol al credintei personale in Hristos, preotul este doar un om care vorbeste despre Hristos...protestant clasic, parerea mea. :D

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04