Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2011, 23:08:15
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Nu ai inteles ce am vrut sa spun. Am vrut sa spun ca nu exista catolici reformati -- pur si simplu nu sunt catolici sau romano-catolici sau ce s-or crede eu ca sunt. De fapt sunt protestanti.

La fel cum sunt in USA asa-numitele womenpriests care spun ca sunt romano-catolice, desi au fost excomunicate de mult de Roma.

Din nou, nu te lasa inselata. De mantuit nu ne mantuim singuri, mantuirea vine de la Hristos, dar pe Hristos Il gasim in Biserica Sa, si Biserica Sa nu este chiar ori si cine.
Exista biserici catolice reformate, care intr-adevar sunt numite si protestante. Doar ca la protestanti este pastor iar dincoace preot iar slujba care se tine se face dupa ritualul care exista in Biserica catolica la anul 1600 si ceva si in care, spre surprinderea mea, am recunoscut o parte din ceea ce se spune in slujba ortodoxa si care nu se mai spune la romano-catolici, cine stie de cand... Iar Euharistia se face ca la romano-catolici...

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04