Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2011, 21:08:01
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
cand am zis "chiar si printre cei care se chestioneaza permanent asupra propriilor actiuni" ma refeream la crestinii care nu dau cu toporul din inconstienta ci inainte de a da cu toporul stau de vorba cu ei insisi si isi spun : "acu' urmeaza sa-l smeresc...o sa fac o fapta placuta in fata Domnului".....si dupa aia TROSC!!!!....l-au smerit :|.....sau la cei care vorbind cu o autoritate de zici ca insisi Sfintii Parinti i-au facut purtatori de cuvant ai ortodoxiei considera ca daca celalalt e orgolios e problema lui cu el insusi si ei nu trebuie sa tina cont de asta....

Doamne ajuta!
Intr-adevar, multi nu inteleg ca vor reusi sa-i smereasca pe ceilalti prin propria smerenie. Hristos i-a "smerit" pe Apostoli nu punandu-i sa-I spele picioarele, ci spalandu-le El Insusi picoarele. I-a smerit prin smerenia Lui.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Salutul pascal "Hristos a înviat" - o mărturisire de credință laurastifter Morala Crestina 5 01.05.2012 00:08:57
Iubirea "Ilegala" in Biserica Lui Hristos...Si nu numai... savudanmihai Despre Biserica Ortodoxa in general 15 28.02.2011 00:23:44
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20