Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2011, 22:19:23
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Nici eu nu gasesc rostul drapelului in incinta Bisericii. Putea foarte bine sa fie asezat afara. Este un loc dedicat rugaciunii si nu a manifestarii patriotismului. Acesta din urma se poate manifesta in oricare alt loc. Sper ca este cunoscut faptul ca in timpul Sfintei Liturghii credinciosii se roaga pentru conducatorii si poporul roman.
Eu am fost in strainatate si tot timpul am visat la intoarcere, dar nu cred ca sunt plina de patriotism. Eu nu as iesi sa sustin o revolta in strada. As vrea sa fiu capabila sa mor infruntand gloantele impotriva credintei ortodoxe, dar cele pentru tara in sine..niciodata. Nu sunt un om al revolutiei, nu stiu ce a insemnat comunismul, dar oamenii aia au murit degeaba... in afara de familiile indurerate, pe cine mai intereseaza jertfa lor? Pe unii poate..cand mai arata la TV urmarile presupusei revolutii. Si ce daca sunt numiti eroi dupa moarte... asta le aduce mantuire??
Si pana la urma... ce intelegeti prin patriotism? Sa facem ce?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preoti fara har? costel Preotia (Hirotonia) 82 03.08.2012 16:19:07
fara ulei MANUELA Postul 27 03.08.2011 13:31:13
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
12 fara 5.... eodor nastasa Generalitati 8 13.07.2010 15:02:37
fara casa, dar nu fara credinta! mirelat Stiri, actualitati, anunturi 5 07.08.2008 21:07:42