05.01.2011, 00:23:55
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
F. frumos scris, impresionant, sufleteste dar si realist . Dulce , duios si caramelizant de adevarat !
Atit de frumos ati scris sora incit mie unuia mi-ati frint inima si mi-a dat o lacrima ! Ati desfacut-o in doua ? Cu ce o sa mi-o coaseti acum, ca sa fiu iarasi crestin normal , ca la inceput ? Mie, dar si tuturor celor ce se vatama de cuvintul dvs, sa-i spunem dureros de realist ?
Daca nu ma puteti salva si nu-mi puteti coase inima la loc,am sa incerc singur dar mai am un singur fir dintr-o papiota pe care scrie :
,,Cel ce iubeste pe tata ori pe mama mai mult decit pe mine nu este vrednic de Mine;cel ce iubeste pe fiu ori pe fica mai mult decit pe mine nu este vrednic de Mine.
Si cel ce nu-si ia crucea sa si nu-Mi urmeaza Mie nu este vrednic de mine .
Cine tine la sufletul lui il va pierde , iar cine-si va pierde sufletul lui pt. Mine il va gasi." (Ev. Matei; capX; 37-39.).
Iar acul cu care voi coase l-am gasit intr-o cutiuta cu insemnele :
,,Nimeni care pune mina pe plug si se uita indarat nu este potrivit pt. imparatia lui D.zeu " (Ev. Luca, cap.IX;62)
Iar eu, un simplu si un incurcat in multe felurti de pacate , dupa ce mi-au trecut lacrimile cuvintelor dvs frumoase si dupa ce mi-am cusut inima mai am un singur gind netrecator :
,,Nimeni nu poate sa slujeasca la doi domni, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dispretui; nu puteti sa slujiti si lui D.seu si lui mamona" ! (Ev. Matei; cap.VI; 24).
Cuvintele frumoase pot emotiona... dar doar atit ! Dumnezeirea iti pune in inima sublimul ! Unele sunt de o secunda , celalalt de o vesnicie !
|
De ce nu sunteti mai direct?Stiam ca vorba cu 2 intelesuri nu e placuta in fata Lui Dumnezeu.Eu sunt asaaaa...mai grea de cap.Merit si eu o sansa?Imi explicati si mie ce ati vrut sa spuneti mai sus?
|