Citat:
În prealabil postat de camy_d
Și din faptul că mereu trebuie să existe un țap ispășitor pentru ce nu ne merge nouă bine.  Ori sunt de vină masonii, ori americanii.  Poate că or face și ei rău, nu știu, dar și noi exagerăm.
|
Nu este vorba de niciun țap ispășitor...Sioniștii și slugile lor, masonii controlează 80 % din economia lumii. S-au infiltrat în Biserica Catolică și acum încearcă să atace și Biserica Ortodoxă...Ei au creat Revoluția Franceză de la 1789; Napoleon a fost omul lor; Hitler a fost omul lor și s-au folosit de el pentru a-i face pe evrei să plece din Europa după război pentru a crea statul Israel. De fapt, Hitler a fost finanțat de o bancă sionistă din SUA. Războaiele mondiale au fost create de ei. Au înrobit guvernele lumii, obligându-le să împrumute bani de la băncile lor. Ei au creat Banca Mondială și FMI. Ei au creat UE, ONU și NATO. Ei susțin și crearea unei religii unice mondiale și a unui Guvern mondial.
Din nefericire sunt infiltrați la greu și în învățământul universitar, și de aceea copii noștri ajung să aibă rezultate dezastruoase în viață...De exemplu, decanul meu face parte din filiala română a Clubului de la Roma care este condusă de Mugur Isărescu.
Dacă vei cerceta un pic, vei vedea că aproape toți politicienii români sunt evrei sau masoni.
Iată aici ce zice un Mitropolit adevărat care are curaj și se dovedește un adevărat ostaș al lui Hristos:
http://apologeticum.wordpress.com/20...feric-mondial/
Însă, după cum ai spus și tu, noi purtăm cea mai mare parte din vină. Noi suntem vinovați pentru că le-am permis să controleze tot, pentru că am renunțat la valorile noastre creștin-ortodoxe și naționaliste pentru ce? Pentru puțină bună-stare promisă de către ei. Și iată ce zic hoții în protocoalele lor: „Cu aur și lingușeli vom câștiga proletariatul care se va angaja singur să distrugă capitalismul creștin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica și prețul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi și mai mare. Astfel vom pregăti revoluții pe care le vor face creștinii inconștienți și al căror fructe le vom culege noi.”