![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate stiu, nici Apostolul Pavel nu a folosit mijloace morale neutre, roadele "intelepciunii omenesti" spre a avea succes in propovaduire; el renuntat la instrumentele oratorice, pentru a nu socoti cineva ca succesul propovaduirii lui ar sta in mestesugul cuvantului. cuvântul meu și propovăduirea mea nu stăteau în cuvinte de înduplecare ale înțelepciunii omenești, ci în adeverirea Duhului și a puterii, pentru ca credința voastrăsă nu fie în înțelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu. (1Co.2) As putea zice ca un Preot atrage crestinii de toate varstele prin savarsirea slujbelor religioase, a Sfintelor Taine si prin viata curata pe care o are, prin dobandirea Duhului Sfant. Pentru ca astfel, Il lasa pe Hristos sa lucreze prin el. In imaginile respective Balaurul respectiv ii ia locul lui Hristos. Copiii merg sa vada balaurul, nu pe Dumnezeu. Va pot marturisi ca in Biserica noastra, copiii vin in Casa lui Dumnezeu sa-L vada pe Doamne-Doamne. Monstruleti vad altundeva, nu in Casa Domnului. In loc de maimutoii de care pomeniti, Biserica Il arata si - mai mult decat atat - Il impartaseste copiilor pe Hristos. Last edited by George.m; 30.12.2010 at 16:13:51. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O noua blasfemie pregatita de presa , inainte de intrarea in Postul Mare ! | cristiboss56 | Generalitati | 60 | 06.03.2012 21:09:11 |
O cantare ortodoxa - o blasfemie de fapt! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 99 | 10.02.2011 13:23:22 |
Blasfemie | redandrei90 | Generalitati | 35 | 26.01.2011 21:24:09 |
Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! | strajeru | Rugaciuni | 32 | 23.06.2010 23:01:22 |
Sf Liturghie | Annamarria | Sfanta Liturghie | 8 | 07.01.2007 15:09:59 |
|