![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Suntem buricul pământului, avem cele mai frumoase femei din lume, am luptat cu turcii, suntem speranța planetei" Andrei Plesu
Serios acum, daca nu erau niste voievozi viteji si evlaviosi care sa le fi tinut piept turcilor (printre care un Mihai Viteazul care sa fi adus mana Sfantului Nicolae de la Bari sau un Brancoveanu care sa fi preferat sa moara crestin, fara de care nu se mai inchinau azi niste pelerini in fata moastelor Sfantului), am fi avut o tara plina de moschei si minarete. Nu stiu de unde atata frustrare, oameni buni. Sa ii multumim lui Dumnezeu ca traim intr-o tara ortodoxa si cat de cat civilizata, in care este PACE, in care avem atatea comori, biserici si moaste, in care iti poti face cruce fara sa patesti nimic! S-a varsat sange pentru pamanturile astea de care ne este noua rusine acum... Insa, ca sa fiu on topic, cred ca trei mari defecte are romanul, in aceasta ordine: 1. Nu pune genunchiul la rugaciune (credinta are, hai, si frica de Dumnezeu, dar nu se roaga); 2. E fricos cat cuprinde, din cauza lui 1. 3. E fraier si se lasa fraierit, din cauza lui 2. Prost nu e, in nici un caz.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Romanilor!!!:) | AndruscaCIM | Generalitati | 2 | 15.05.2012 23:18:38 |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
Sfantul Andrei - Apostolul romanilor | Dumitru calin | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 00:12:15 |
re-alfabetizarea romanilor | jefferson | Generalitati | 6 | 17.05.2010 15:25:47 |
Cinism si sfidare la adresa romanilor : | Iustin32 | Generalitati | 17 | 30.08.2008 19:06:07 |
|