Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2010, 15:43:35
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

"Erotismu" e practic legat de cantitatea de hormoni din sange,de ce daca am mai multi hormoni de astia (care contribuie si la dezvoltarea mai puternica a musculaturii,a scheletului etc) sa nu ma fac sportiv de performanta?
Uite ma fac ciclist de performanta de exemplu sau stiu eu fotbalist sau alt sport care sa nu fie necrestin (precum sunt K1 si alte sporturi unde poti sa mori si sunt prea violente).
(ma refer la hormoni masculini,sport de performanta cu femei mi se pare ciudat.Femeia are in fiecare luna menstruatia cand nu are voie sa faca efort fizic prea mare,iar sportivelor de performanta li se dau tot felul de medicamente ciudate ca sa nu le vina menstruatia la concursuri.Apoi s-a si vazut ca barbatii la toate sporturile fizice sunt net superiori femeilor,vedeti de exemplu recordul la 100m la masculin si cel la feminin.)
Pai un fotbalist dupa ce fuge intr-un meci mai mult de 10km ce mai are chef de sex?Nu prea oricati hormoni o avea.
Sau un ciclist de merge 200km cu bicicleta intr-o zi (cum e in multe curse),sau cum merg ei 50-60km sa se antreneze ce chef de sex sa mai aiba?
(cred ca un ciclist de merge in turu Frantei dupa Turu Frantei cateva saptamani dupa aceea nu mai are dorinte sexuale,ca e organismul foarte extenuat).
Se culca cu sotia sa aibe copii.
De unde stiu eu ca acestia care au mai multi hormoni nu le-a dat Dumnezeu asa sa fie sportivi de performanta?

Last edited by mihailt; 22.10.2010 at 15:46:23.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12