Citat:
În prealabil postat de truthtostone
Pai daca nu pici tu dar pica un coleg de pe forum mai slab,iei tu sufletul lui in spate?
Pai Arsenie Boca de ce s-a mai chinuit sa-i intareasca pe altii?El era mantuit si inzestrat de Dumnezeu,de ce i-ar mai fi pasat si de cei slabi?
Ortocsii trebuie protejati ca nu toti stiu/stim multe.
|
e adevarat,insa persoana respectiva poate vedea si interventiile argumentate ale celor religiosi ,si astfel sa fie intarit si nu slabit !
eu insumi,sunt printre cei mai slabi in credinta,si de catevea ori chiar am citit idei foarte interesante,de la unii ce posteaza pe aici,si care combateau ateismul,in confruntarea cu ateii !
ateul insusi e si un tip iubitor de contradictie, si cea mai buna solutie sa-l incurci e sa-l imiti,adica sa-l ingani in bataie de joc,si va ajunge sa-si conteste isesi principiile sale !
fiind ca e un tip care se indoieste, mereu, el se va indoi si de "credinta sa atee" !
trebuie numai sa stii cum sa-l iei !
din pacate sunt foarte putini atei, pe aici(si astia putini is doar semi-atei,care isi cauta de fapt prilejul de a-si recupera credina peirduta !) pt ca ateii adevarati,is aia la care li se rupe, si nu-i intereseaza asemenea subiecte !
pa astia din urma nu-i vezi in veci pe aici, pt ca ateul ca sa fie consecvent ,cu el insusi ,e si un tip care face si rele uneori !