Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 00:03:00
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
:) el m-a jignit pe mine in mod direct si samson ortodoxia....
Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Citat:
iar eu am solicitat atat in mesaj pe forum cat si in privat sa se citeasca toate postarile incepand cu prima mea postare si sa fiu banata daca eu am scris ceva necuviincios si incorect...
Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

Citat:
Si se vede ce a urmat....nu vreau sa spun ca a fost corect sau nu ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, insa pot sa spun ca multumesc adminului pentru receptivitate si astept aceeasi atitudine de fiecare data, indiferent de user atunci cand este nevoie.
s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03