Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2010, 00:35:06
eucred's Avatar
eucred eucred is offline
Member

Data înregistrării: 19.11.2009
Locație: ***
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Proiectul de Lege prin care se va legaliza prostitutia in Romania , a ajuns astazi in Parlamentul Romaniei . Conform proiectului de Lege ," meseria "practicata de prostituate se va numi : activitate cu caracter sexual autorizat ", iar prostituatele trebuie sa aiba minim 20 de ani , iar clientii , minim 16 ani . Bordelurile se adreseaza doar heterosexualilor . Se justifica acest proiect de lege , ca find benefic! ! ! pentru preintampinarea bolilor cu transmitere sexuala , a violulilor , traficului de persoane , pedofiliei ! ! ! , evaziunii fiscale , consumului de droguri , etc . Prostitutia se va organiza independent ! ! ! sau organizat in Case de tolerante . Este interzisa filmarea , fotografierea celor ce folosesc aceste servicii , iar cei ce nu respecta aceasta hotarare sunt pasibili de pana la 2 ani inchisoare . Incet , incet , intram in anormalitate , sau anormalul devine normal cu acte in regula ! Romania - U.E . . .

Doamne fereste!
că Tu mi l-ai dat!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? georgel23c Generalitati 221 02.03.2011 19:16:20
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19
Neincriminarea incestului si a prostitutiei iulyaan Generalitati 99 02.04.2009 01:19:56
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23