Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2010, 19:35:22
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
1. Nu mă "dau adventist", chiar sunt.
2. În discuția respectivă chiar nu contează pentru dvs. părerea Ellenei White.
3. Nu v-am spus că n-ar conta părerile Ellenei White, cine v-a sugerat asta? Tot "colegul" Faust?
Bla, bla, bla. Văd că încercați să abateți discuția spre discuții copilărești. (Doctor Faustus este coleg de forum și cu dvs.).
Deci dvs ca adventist care "are o relație personală cu Hristos" (la fel cum spun ceilalți sectari, cei "evanghelici"), dar ca adventist cum zici d-ta, pe care nu il interesează scrierile Ellenei White, fondatoarea sectei, în mod special - ce spuneți? Să primesc și să studiez cu atenție fițuica intitulată "Adevărata zi de odihnă" și culegerea de cugetări "Tragedia veacurilor", distribuite gratuit de "frații" adventiști sau nu?
Asta in speranța că vreau să am și eu "o relație personală cu Domnul Isus" cum spuneți voi?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cei care au trecut la Domnul gabitzusv Slujba inmormantarii 19 07.03.2014 19:38:07
Calugarul care a salvat Ortodocsia! alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 9 05.03.2012 20:55:38
Ce ziceti de asta? kiralina Generalitati 121 06.06.2010 22:29:47
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22