09.09.2010, 19:04:20
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Parțial, sunt de acord, Doamne ferește pe oricine de drama pe care o trăiesc unele dintre ele și degradarea la care au ajuns. Dar, întotdeauna, există revenire, nu spun că este ușor, dar este posibil.
Mizeria meseriei și mizeria în care trăiesc nu e numai a lor, este și a celor care cultivă prostituția și o promovează. Și mă refer aici la toți bărbații care se degradează în ultimul hal apelând la așa ceva. De la parlamentar până la zidar. O turmă de ticăloși.
Iarăși, sunt de acord cu tine că probabil "n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura", dar revin: gunoaiele astea umane care profită de ele sunt ființe nobile și respectate în societate, nu?
Cu "n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura" se confruntă multă lume într-o economie de piață în care se preamărește interesul personal ca motor al economiei și se slăvește atotputernicia Euroului ca dumnezeu absolut. Și din acest motiv, cred că prostituția, fie ea legiferată sau nu, va continua să existe fiindcă este o preocupare mult prea importantă pentru (mă repet) gunoaiele umane, adică majoritatea dintre noi. Îmi place să cred că cei care apelează la aceste servicii nu se află pe acest forum și atunci "nervii" mei sunt în van.
|
Si eu sunt de acord cu tine. Barbatii care apeleaza la astfel de servicii sunt cei care mentin aceasta meserie in viata. Eu nu am apelat niciodata la asa ceva si nici nu o voi face.