Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2010, 15:50:18
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit De ce Windows?

Ei, fraților, un lucru pe care mi-e greu să-l pricep și nu pot să o fac nici în ruptu' capului.
De ce administrația centrală, administrațiile locale, școlile, de fapt, cred că toate instituțiile statului din România folosesc Windows (cu toată gama de licențe, programe antivirus, arsenalul de probleme specifice), un SO extrem de costisitor care necesită mulți bani de la buget? Distribuțiile Linux (o parte dintre ele) și-au dovedit fiabilitatea, eu nu pot pricepe și pace cum de nu există oameni (sau există?) care să dorească promovarea unei distribuții Linux dezvoltată și întreținută de o echipă de programatori în interesul instituțiilor statului. Cu atât mai mult în școli, banii alocați pentru aplicațiile Windows, putând fi direcționați în altă parte. Am înțeles că Germania, țările nordice ar folosi în școli Linux. Nu mă gândesc la acceptarea mai multor distribuții, datorită portabilității unor softuri, ci la dezvoltarea uneia singure, gratuite.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme VladCat Spiritualitatea ortodoxa 11 07.06.2012 09:49:48
Problemele si coruptia Bisericii Odinsson Morala Crestina 73 08.02.2012 08:05:20
Despre problemele tinerilor Laura19 Generalitati 1 21.07.2011 12:43:15