Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2010, 13:58:36
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
puteasi sa raspunzi scurt la problema ridicata de mine: sustii sau nu doar casatoria alba?
tu cat ai fost casa torit ai trait ca fratii cu sotia ta? nu de alta dar sun curios daca chiar ai aplicat si in viata ta ceea ce ne povestesti pe aici sau a ramas la stadiul de teorie?
p.s. vad ca esti mai strict ca Sfantul Apostol Pavel
am priceput ce era de priceput
esti impotriva sexului in cadrul casatoriei
Discutia este de prisos, unul vorbim de slanina si altul de faina ! Cum sa ne intelegem ? Pierzi din vedere subiectul postarii mele initiale si te preocupa familia. Nu am spus ca in casatorie trebuie trait in ,,alb". Asta face doar cel care iubeste pe Hristos mult si si poate trai asa, in mod benevol ; ti-am spus ca nu ai inteles nimic din postarea mea si ca tu defapt ai preocuparile tale . Iti reamintesc subiectul pt. a-l desvolta cu alti frati : iubirea trupeasca, fizica, sexuala, dintre parteneri este asemenea celei dintre Hristos si biserica sa . Trebuia sa fi citit tot topicul si atunci intelegeai.
Din lipsa de citit serios , de literatura duhovniceasca ,ti se pare ca sunt mai strict decit sf. ap. Pavel . Este firesc, esti tinar si asta este un avantaj deosebit deoarece ai multa vreme pt. citit. Daca stinta economiei sau economia stintei te va acapara predindu-te ca neavind incotro mintuirea va ramine doar un gind frumos in mintea ta ! Sa nu lasi sa se intimple asa, nu este bine pt. orice om !

Sa fi binecuvintat si sa ai spor duhovnicesc la citit asiduu !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre desfranarea intre sot si sotie ionut12 Generalitati 136 14.05.2011 13:04:54
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea costel Generalitati 78 17.03.2011 10:50:13
Intrebare: Desfranarea gmariusg Generalitati 58 02.12.2010 21:44:18
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Desfranarea kindly Generalitati 31 09.11.2010 13:53:39