Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 18:20:04
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Treaba e destul de incalcita din punct de vedere al procedurii pe baza careia Garda Financiara isi realizeaza controalele. In anumite situatii, de exemplu in aplicarea recentelor modificari la OUG 12/2006, privind transportul de cereale, functionarii publici, angajati ai GF, pot opri, impreuna cu lucratori din Politia Economica, orice mijloc de transport suspect.

In alte cazuri procedura nu e clar definita legal (credeti-ma, ca acum cateva zile am trecut prin toata legislatia privind functionarea GF).

Esential este insa fondul cauzai, si anume sanctiunea contraventionala. In ce temei legal a fost constatata si sanctionata contraventia ? Ce text de lege, ce articol ?

Dupa stiinta mea, arhiepiscopia nu este agent comercial (a se vedea legea cultelor). Obligatia de a avea casa fiscala de marcat apartine comerciantilor, si nici macar tuturor comerciantilor.

Domnule Dumitru73, termenul esntial aici este acela de comerciant, nu de agent economic.

Editare - acum am observat ca situatia ar putea fi de fapt mult mai serioasa, articolul spune ca s-a inceput o ancheta pentru evaziune fiscala, ceea ce inseamna ca vorbim deja de infractiuni...

Last edited by Erethorn; 17.08.2010 at 18:29:14.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arhiepiscopia Ortodoxa Romana in America si Canada simona-carmen Intrebari utilizatori 0 02.09.2010 00:09:40
Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor aaaaaaa Intrebari utilizatori 0 18.02.2010 15:02:00
Criza financiara din SUA saccsiv Generalitati 72 24.02.2009 14:00:51
Intrebare despre arhiepiscopia Bucurestilor mihailt Biserica Ortodoxa Romana 12 30.01.2009 09:03:58