![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Uite de ce nu intelegem noi Scripturile desi ne sunt explicate, pentru ca ne indepartam voit de Sfanta Impartasanie: Luca 24 29. Dar ei Îl rugau stăruitor, zicând: Rămâi cu noi că este spre seară și s-a plecat ziua. Și a intrat să rămână cu ei. 30. Și, când a stat împreună cu ei la masă, luând El pâinea, a binecuvântat și, frângând, le-a dat lor. 31. Și s-au deschis ochii lor și L-au cunoscut; și El s-a făcut nevăzut de ei. 32. Și au zis unul către altul: Oare, nu ardea în noi inima noastră, când ne vorbea pe cale și când ne tâlcuia Scripturile? Deci, vrei sa ti se deschida ochii inimii si sa intelegi adancul cuvintelor Lui Dumnezeu? Mananca din Painea Vietii cat mai des, spre curatire, indreptare si sanatate!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mintea deschisa | geo_olt | Generalitati | 22 | 26.07.2010 03:58:36 |
| Dumnezeu ne-a dat si mintea | apex-criss | Intrebari utilizatori | 1 | 15.02.2010 11:44:10 |
| Tine mintea in iad si nu deznadajdui | costel | Generalitati | 24 | 10.12.2009 15:01:39 |
| Mintea | archanghel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.09.2009 11:58:41 |
|
|