![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e nu ca as crede tot ce as citi/auzi, sau ca as nega orice as auzi/citi, pentru ca aceasta atitudine cam are fisuri mari-crapaturi, si asta inseamna subiectivism-inchistarism. Eu orice citesc, trec prin filtrul ratiunii, normal...dar iti dai seama ca e hilar sa nu cred nimic, doar pentru ca as alege sa port un val pe creier. Da, cred si lucruri negative auzite despre Bo, despre preoti...chiar daca pe site-urile oficiale nu ar scrie asa ceva, si ar intra in contradictie cu ce se aude despre unul, altul...nu crezi? In concluzie, impresia mea e ca ati reactionat asa, doar pentru ca e vorba de comicariile pe care le fac unii NP, in disperarea de a strange oameni, de a atrage atentia...si de a schimba strategiile, clar! Mie mi s-a parut comic, insa imaginea despre secte eu oricum o am...dar probabil voi inca mai credeti ca mai e ceva de ascuns, de mascat...si ca ati putea prezenta altceva, pe cand lucrurile nu stau asa. Cat despre Vasalie, pe bune daca nu am mai citit postari de ale lui, si la orice era spus negativ despre NP... comenta intr-o parere, iar la final adauga placa: "Ai scris numai minciuni, nimic din ce ai scris nu e adevarat"...adica ce mai vrei? ![]() ![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|