![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca de s-ar fi gandit bine inainte, de s-ar fi sfatuit cu toata lumea, ar fi trecut totul prin filtrul gandirii, atunci poate ar fi ajuns inevitabil si la intrebarea : exista cu adevarat Dumnezeu? Ai mei copii, la 22 de ani, cand vor sa faca un lucru cu care stiu ca nu sunt de acord, ma pun in fata faptului implinit. Justificare ulterioara: pai daca stiai dinainte, ti-ai fi facut prea multe griji! Ei, si daca tot am ajuns pana aici, spune-mi tu mie, daca spunea parintilor sai ce doreste sa faca, ar fi obtinut aprobarea lor? Ma indoiesc. Ca parinte inteleg grija si dorinta de a sti ca-i este bine copilului acolo unde este acum. Poate ca-si va da seama mai tarziu ca a facut o greseala, nu stiu si nimeni altcineva nu are de unde sti decat Antonio. Ma rog Domnului sa-l ajute si sa-i calauzeasca pasii pe drumul pe care singur il va alege! E singurul lucru pe care-l pot face eu, ca parinte, incercand sa aduc un strop de liniste parintilor sai ingrijorati. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|