Citat:
În prealabil postat de flying
=>ce frumos, avem o MARTURISIRE in direct de la AI2 ->ne spune ca DACA avem o banare motivata pe credinta ->EL , AI2 , e de acord sa fie banat .
=>da iata motivul sa te autoexcluzi din forumul asta ,eu am fost banat pentru ca nu mai puteau sa-mi raspunda logic la intrebari si o dadeau pe injuraturi...
=>a doua MARTURISIRE interesanta a lui AI2 este ca el FACE PARTE DIN ADMINISTRATORII FORUMULUI ATEI.RO caci altfel n-ar avea cum sti cu "siguranta " ca nu s-au intamplat astfel de rautati pe care le stiu doar administratorii. dar chiar si asa a mintit caci eu marurisesc ca am fost banat doar pentru ca eram crestin si devenisem prea "serios" pe un forum pe care la 2 cuvinte intalnesti termeni cu trimitere la organe sexuale ,acte sexuale si astea adresate lui Dumnezeu ! :) moralitatea la ea acasa !
=>asa ca AI2 daca "ai " cuvant ,auto-baneaza-te de pe forum ...fireste ,daca ai...
|
link la banarea ta te rog. Daca scrie "banat pentru ca e crestin" pe bune ca o sa cer chiar eu sa-mi stearga adminul contul pe acest forum. Dar repet cat pot eu de clar: banarea trebuie sa fie pe motiv de credinta, nu pentru insulte la care stim ca te pricepi sau pentru trolling. Daca ai fost banat pentru ca esti credincios o sa ma tin de cuvant. Dar daca si acolo ai umplut forumul cu mizerii, nu esti persoana potrivita sa-mi tina morala.
pe acel forum au fost banati o groaza de atei care au injurat crestini care inca mai posteaza. Ceea ce nu se intampla aici cu crestini ca tine care jignesc pe toata lumea.
nu sunt administrator pe forumul de atei. Inca o aberatie din partea ta. Eu nu am vazut nicio banare pe motiv religios asa ca am presupus ca n-a fost niciuna.
Faptul ca imi rastalmacesti vorbele se cheama strawman si nu e nimic mai mult decat o eroare de logica.