Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 20:25:36
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Ce nu intelegi ca ateismul nu este o religie? Nu mai contrazice logica te rog frumos. Si tu negi o gramada de zei, asta inseamna ca ai o gramada de religii ? Fiecare lucru pe care il negi inseamna ca este o religie? Te rog frumos sa te folosesti de logica nu de dispertul pe care il ai fata de atei.
De ce jignesc ateii ? Pentru ca spun ca sunt religiosi? :)) La Dumnezeu te poti raporta crezandu-L sau respingandu-L. Nu exista neutralitate. Faptul ca le e frica sa recunoasca e altceva...
Ateii sunt doar niste victime, pana la proba contrarie. Nu e nimic de dispretuit la ei.

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Nu pot sa cred ca poti sa spui ca ateii nu au morala si ca fac ce vor.
.
Asa am spus? Mai verifica. Exista atei foarte morali, mai morali ca un crestin. Dar asta e alta problema.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 05.05.2010 at 20:29:16.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44