Citat:
În prealabil postat de Doriana
Din trei postari nu reusesc sa inteleg ce vrei de fapt; iar ai devenit incoerenta. Am editat pentru ca gresisem, dar in nici un caz nu-mi amintesc sa fi scris ce spui tu acolo. Poate ceva asemanator, dar nu inteleg de ce ai profitat de situatie sa-i dai alt sens.
Vorbesti de patimi, scene, iritatii...iar umbli pe nori. In concluzie, poate pui si tu o intrebare clara, ca sa stiu la ce vrei sa-ti raspund. Sau poate voiai doar sa faci show si in acest caz ar fi trebuit sa nu ma mai amestec sa nu-ti iau fatza. 
|
Doriana, de editat ai editat clar..
.iar afirmatia initiala era ca Duhul Sfant pleaca de la cei incercati de slava desarta, mandrie...oameni despre care tu ai afirmat ca ai o parere proasta.
Daca Duhul Sfant pleaca de la cei mandri, atunci cine vine in loc...si le poate da impresia ca sunt daruiti in continuare, desi mandria poate creste in paralel..usor...usor?
Inca una, cum pot vedea fratii tai in credinta...pacatul mandriei la tine, adica ce criterii au pentru a identifica acest pacat greu in randul comunitatii, pacat care poate avea la baza...tocmai darul cu pricina?