Acum putem spune clar:criza participa din plin la somaj.Lucrez intr-un domeniu lovit din plin desi eu nu am probleme si multumesc lui Dumnezeu pentru asta.Nu te descuraja, chiar daca a trecut mult timp de cand nu ai gasit nimic,crezi in continuare,dar activ nu fara speranta pentru ca ceva se va intampla pana la urma.Nu te uita la cei din jur, gandeste-te la ce poti face pentru tine si pentru linistea sufletului tau.Iarasi important sa ramai selectiva,sa nu faci compromisuri de dragul de a avea un loc de munca,daca nu gasesti ce-ti place,mai bine stai acasa..asta daca nu esti prea constransa financiar.Rugaciunea ajuta mult,tine sufletul curat,la fel ca si mersul la biserica Duminica,dar sa nu exageram

oate ca dumnezeu vrea sa ne indrepte pe o anume cale..nu sa ne dea un semn,sau sa ne pedepseasca pentru ceva..Si nu in ultimul rand cred ca trebuie sa ai o viata activa social..asta te va tine la curent cu ceea ce se intampla in jurul tau.Izolarea nu este un lucru tocmai bun,apar ganduri negre si altele..