Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2010, 22:33:25
violeta70 violeta70 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Chiar daca visele de la Dumnezeu reprezinta o raritate, ele exista. Nu ca un merit al nevoitorului, ci ca un semn al milostivirii lui Dumnezeu. Din moment ce mesajul e pozitiv, adica te invita sa-ti faci ordine in gandire si sa-ti revizuiesti prioritatile, dupa ce vorbesti cu duhovnicul, ca sa nu dai in mandrie, cumulezi sfaturile primite indirect in vis cu cele date de duhovnic.

Sfantului Siluan Athonitul, cand era tanar, i s-a aratat in vis Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care l-a dojenit, spunandu-i ,,Nu-mi place ce faci.'' Incet-incet a cautat sa se indeparteze de pacat si asa a luat hotararea de a merge in Athos pentru a-si mantui sufletul.
oameni buni eu visez in fiecare noapte ,acum vreti sa spuneti ca visele sunt de la satana,daca asta a visat omul ce vreti si totii vad ca uitati ca si fecioara maria a visat patimile lui isus hristos,lasati omul ca l-ati zapacit saracu cu atatea dezbateri ale voastre peste 10-20ani va intelege acest vis probabil ,asta depinde de el
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35