Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2010, 21:27:58
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Este chiar atat de greu de crezut ca Dumnezeu a creat oameni doar pe pamant?
Crezi ca a "risipit" materia? Crezi ca are calcule gen cost - eficienta in crearea universului.
Ba eu chiar cred ca suntem doar noi!
Si jertfa lui Iisus Hristos intareste acest lucru.

Nu sunt dovezi in acest sens,cum ca a creat oameni doar pe Terra.Totusi cum zicea si un coleg de forum ,ce rost are sa creeze miliarde de stele si planete(s-au indentificat pana acum cateva mii de planete in departare si se crede ca acestea sunt miliarde),de stele numai zic.S-a identificat apa pe Luna si conditii pentru o viata ca pe Terra pe cateva planete in departare(cu ajutorul unui telescop performant)Sunt cateva versete biblice care ne duc cu gandul ca exista viata pe alta planeta si sa nu uitam ca Dumnezeu este Creatorul a tot si toate,este inteligenta superioara,este peste limita noastra de gandire.S-au facut mult mai multe descoperiri astronomice importante,puteti sa cautati pe google.Si in final,nu inteleg motivul pentru care ne este frica de viata pe alte planete,negam existenta vietii pe alte planete .Care ar fi el?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cred intr-una Sfanta... MariaB Biserica Romano-Catolica 16 30.10.2014 13:01:11
"Cred intr-UNA" Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 7 14.05.2013 18:40:56
care-i cel mai rau lucru...? victortiti89 Generalitati 3 03.06.2011 00:11:04
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema anonim30 Intrebari utilizatori 16 22.08.2010 21:03:39