![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prazul bine spalat il prajesc taiat felii rotunde in putin ulei, apoi adaug o cana de orez spalat,si apa cit cuprinde se fierbe la foc mic se aduaga sare dupa gust masline si un pic zeama de lamie. Varza murata Varza se curata de primele frunze vestejite sau murdare, scobit cotorul(mijlocul) si umplut cu sare,si am mai adaugat o mina de sare,verzele le-am asezat intr-o galeata de plastic,se pune o radacina de hrean si citeva boabe de porumb, apa cit cuprinde si se pune capacul. De trei ori pe saptamina am scos varza intr-o oala sau alta galeata si cu un castron sau cana se vintura moarea. Anul trecut am avut cea mai buna varza murata si moare de baut de cind pun varza la murat. Am descoperit secretul( vinturatul )moarea a fost fara pic de floare.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|