Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2010, 13:21:15
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FLORINACIO84 Vezi mesajul
eu cred ca numele LUI DUMNEZEU ESTE IEHOVA.nu cred in dogma sfintei treimi precum ca DUMNEZEU TATAL ESTE EGAL CU FIUL EGAL CU SPIRITUL SAU DUHUL SFANT.IEHOVA DUMNEZEU ESTE FARA INCEPUT SI FARA SFARSIT PECAND FIUL ESTE PRIMA CREATIE ALUI IAR DUHUL SFANT ESTE FORTA ACTIVA CU CAREA ACTIONEAZA DUMNEZEU.spredeosebire de celelalte culte asa zis crestine MATORI LUI IEHOVA SUNT SINGURI CARE RESPECTA IN TOTALITATE PRINCIPIILE BIBLICE SI PORUNCA DOMNULUI ISUS DE A COMEMORA MOARTE SPREA AMINTIREA SINU DE ASARBATORI INVEREA CUM FAC ORTODOCSI DAR NU PUTEM SA JUDECAM NOI PE NIMENI CA NU AVEM ACEST DREPT SI SINGURUL CARE JUDECA ESTE IEHOVA DUMNEZEU.ASA CUM MULTE PROFETII BIBLICE SAU IMPLINIT ASA SE IMPLINESC SI ACUM IN PREZENT SI ELE NEAVERTIZEAZA LA INCHEIEREA ACESTUI SISTEM RAU DE LUCRURI SI CONDUCATORULUI LOR.DECI SA CAUTAM IMPREUNA ADEVARATA INCHINARE SPRE A-L BUCURA PE ADEVARATUL DUMNEZEU SI AI DA UN RASPUNS CELUI CARE IL BATJOCORESTE.PROVERBELE27-11 FIUL MEU FI INTELEPT SI BUCURA-MI INIMA SA II POT RASPUNDE CELUI CE MA BATJOCORESTE.SA NU FACEM CA OAMENI DIN TIMPU LUI NOE SI SA NU DAM CREZARE AVERTISMENTELOR CU PRIVIRE LA VENIREA SFARSITULUI.
Mda tu sti ca esti penibil..esti expresia unei spalari pe creier din partea unei secte ciudate cel putin,
Ma tot gandesc.. ce esec a avut invatatura lui Hristos daca timp de aproape 1900 de ani toti cei ce se numeau crestini defapt credeau, invatau si practicau gresit invatatura Mantuitorului.. poi atunci este de plans Iisus daca pana la aparitia iehovistilor biserica crestina n-a avut niciun sens ba din contra a fost satanica asa cum zic M lui Iehova,
mda.. io ma mir cum un om lucid cu discernamant care poate studia obiectiv scriptura, traditia si istoria Bisericii, sa cada prada unor idei fixe lansate de reformatori de profesie, ma indoiesc de capacitatea lui de discernamant

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iehova e numele din Biblie cocacoc Generalitati 22 26.04.2014 09:50:06
Un nor de martori Mihnea Dragomir Dogmatica 2 29.12.2011 17:19:04
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard Daniel_7 Generalitati 17 20.06.2011 20:10:18
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43