Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 15:27:36
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit off..

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
si eu plec la lucru relativ devreme, pe cand sotul meu inca mai doarme, dar sincer, nici prin cap nu-mi trece sa-l mai si sarut daca doarme beton si nu vine macar pana la usa sa ma petreaca, pe cand altii si-au inceput ziua de mult (si aici nu ma refer la mine). cred ca in familiile cu adevarat armonioase sotii isi incep ziua impreuna, dimineata devreme. eventual savurand si o cafea inainte de a merge la lucru.
Bun, si ce te-a deranjat de fapt la mesajul meu? Ma intreb si eu (ca parerile nu sunt obligatorii aici, clar te-a deranjat ceva).

In familia mea "dizarmonica" sotul ajunge la munca de multe ori la ora 6 (nici nu am idee la ce ora se trezeste ca sa aiba timp sa se pregateasca). Mi se pare caraghios sa ma trezesc si eu la 5 am ca sa-mi sorb cafeaua in fata lui (ca el nu bea nici cafea, nici ceai... dar poate ar trebui sa-l fortez in niste tipare, nu?)

Dar mesajul meu era despre ispite... si era un raspuns pt Bodo care a spus ca femeile sunt mai rezistente in fata ispitelor etc..etc..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Ispitele postului heaven Postul 17 11.03.2011 10:46:50
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Ispitele dupa spovedanie Elena78 Pocainta 8 29.10.2009 17:40:59