Citat:
În prealabil postat de mirelat
si eu plec la lucru relativ devreme, pe cand sotul meu inca mai doarme, dar sincer, nici prin cap nu-mi trece sa-l mai si sarut daca doarme beton si nu vine macar pana la usa sa ma petreaca, pe cand altii si-au inceput ziua de mult (si aici nu ma refer la mine). cred ca in familiile cu adevarat armonioase sotii isi incep ziua impreuna, dimineata devreme.  eventual savurand si o cafea inainte de a merge la lucru. 
|
Bun, si ce te-a deranjat de fapt la mesajul meu? Ma intreb si eu (ca parerile nu sunt obligatorii aici, clar te-a deranjat ceva).
In familia mea "dizarmonica" sotul ajunge la munca de multe ori la ora 6 (nici nu am idee la ce ora se trezeste ca sa aiba timp sa se pregateasca). Mi se pare caraghios sa ma trezesc si eu la 5 am ca sa-mi sorb cafeaua in fata lui (ca el nu bea nici cafea, nici ceai... dar poate ar trebui sa-l fortez in niste tipare, nu?)
Dar mesajul meu era despre ispite... si era un raspuns pt Bodo care a spus ca femeile sunt mai rezistente in fata ispitelor etc..etc..