Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2010, 18:38:37
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Dragul meu, multumim frumos pentru versetul biblic, numai ca uiti sa ne dai intregul context in care Domnul spune aceste infricosatoare cuvinte. Dumnezeu sa ne ajute sa nu fim vrednici vreunul dintre noi de o soarta ca aceasta.

Dar daca tu si altii considerati ca a primi un musafir care nu gandeste ca noi e un act atat de cumplit, nu pot decat sa spun sa ne calmam si sa stam fiecare linistiti in credinta pe care Domnul ne-a dat-o si nu ne-o poate rapi nimeni pe acest pamant, poate sa se numeasca in fel si chip acela care ar vrea, ca nu poate. Iubirea de Adevar, Cristos, Dreapta Credinta, care pana la urma sunt unul si acelasi lucru, toate sunt intruchipate de Mantuitorul nostru si nu de vreo organizatie pamanteana, iubirea aceasta nu se poate manifesta inchizand granitele sau mai stiu eu cum. Cine nu poate sta la masa cu cineva care gandeste diferit ori nu e crestin de fapt, pentru ca Domnul statea si nu a fugit de astfel de persoane, ori este in copilaria credintei lui si nu poate inca intelege unele aspecte.
Depinde ce intelegi tu prin ecumenism si "dialog"! Daca intelegi "eu las de la mine", "mai lasi si tu oleaca", (ca la piata) "si ne unim", atunci sa stii ca asta este erezie!

Si asta fac ecumenistii la aceste intalniri eretice; ei nu prezinta Ortodoxia ca unicul Adevar, ci ca o alternativa, buna si ea! Citeste acordul de la Balamand si vei intelege mai bine!

Ortodoxia reprezinta Adevarul! Romano-catolicismul, protestantismul, s.a.m.d. sunt toate erezii!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pacat, proteste la vizita Papei ignatiu Biserica Romano-Catolica 36 18.10.2011 14:28:29
Primul tweet al Papei Daniel_7 Biserica Romano-Catolica 0 29.06.2011 20:49:28
'Ortodoxul' de ocazie Marius22 Generalitati 111 10.03.2011 14:59:38
Sf.Sinod al BOR invita la dialog BRU si accepta vizita Papei Pr.Coriolan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 08.07.2010 13:54:27
Renasterea credintei in Romania luchian Generalitati 6 16.06.2009 13:58:05