Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2010, 17:29:39
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nu e greu sa te adresezi la oricine cu numele de botez, eu pe aici m-am obisnuit.
Si mie mi se pare exagerat si uneori ma apuca rasu' cand mai aud pe unii copii care le zic parintilor: domnul. Trebuie sa existe o relatie intima acolo... Domnu' Popescu , va rog sa ma iertati m-am iritat la fundulet...

Apoi cum ar fi sa te duci la doctor, sa vezi pe usa ca-l chiama Bogdan Ionescu, si sa-i zici:
Mai Bogdane, ia uita-te mah si la ochiul meu, ca vad cam in ceata.
Daca mai e si ginecolog, sa nu ti-o intoarca: acum ca am pus mana acolo, totusi, sa nu devenim chiar atat de intimi.

Sa fim seriosi, societatea nu e egala, te intalnesti cu inegalitatea la tot pasul.
Cum ar fi sa zica copiii de 7 ani in clasa la un invatator de 50:
Vasileee, m-ac pana-afara... sau bine, mai cunviincios: Vasile, ma lasi si pe mine pana afara?

Pe mine nu m-ar deranja f. tare, m-ar amuza, sunt un om vesel, dar stii cum e, tu le dai un deget si-ti iau toata mana.

Last edited by bmadalin; 11.01.2010 at 17:37:02.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Parintele Nicolae Steinhardt - "NU, DOMNULE!" andrei_im Mari Duhovnici si predicile lor 2 18.12.2009 22:57:07