![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi cum ar fi sa te duci la doctor, sa vezi pe usa ca-l chiama Bogdan Ionescu, si sa-i zici: Mai Bogdane, ia uita-te mah si la ochiul meu, ca vad cam in ceata. Daca mai e si ginecolog, sa nu ti-o intoarca: acum ca am pus mana acolo, totusi, sa nu devenim chiar atat de intimi. Sa fim seriosi, societatea nu e egala, te intalnesti cu inegalitatea la tot pasul. Cum ar fi sa zica copiii de 7 ani in clasa la un invatator de 50: Vasileee, m-ac pana-afara... sau bine, mai cunviincios: Vasile, ma lasi si pe mine pana afara? Pe mine nu m-ar deranja f. tare, m-ar amuza, sunt un om vesel, dar stii cum e, tu le dai un deget si-ti iau toata mana. Last edited by bmadalin; 11.01.2010 at 17:37:02. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Parintele Nicolae Steinhardt - "NU, DOMNULE!" | andrei_im | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 18.12.2009 22:57:07 |
|