![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
6. Veniți să ne închinăm și să cădem înaintea Lui și să plângem înaintea Domnului, Celui ce ne-a făcut pe noi.
7. Că El este Dumnezeul nostru și noi poporul pășunii Lui și oile mâinii Lui. 8. O, de I-ați auzi glasul care zice: "Să nu vă învârtoșați inimile voastre, 9. Ca în timpul cercetării, ca în ziua ispitirii în pustiu, 10. Unde M-au ispitit părinții voștri, M-au ispitit și au văzut lucrurile Mele. 11. Patruzeci de ani am urât neamul acesta și am zis: "Pururea rătăcesc cu inima". 12. Și ei n-au cunoscut căile Mele, că M-am jurat întru mânia Mea: "Nu vor intra întru odihna Mea". Psalm 94 1. Cântați Domnului cântare nouă, cântați Domnului tot pământul. 2. Cântați Domnului, binecuvântați numele Lui, binevestiți din zi în zi mântuirea Lui. 3. Vestiți între neamuri slava Lui, între toate popoarele minunile Lui; Psalm 95 ziua Mantuirii : Ziua Invierii Și dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este atunci propovăduirea noastră, zadarnică este și credința voastră. 1Corinteni 15:14 22. Piatra pe care n-au băgat-o în seamă ziditorii, aceasta s-a făcut în capul unghiului. 23. De la Domnul s-a făcut aceasta și minunată este în ochii noștri. 24. Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm și să ne veselim întru ea. 25. O, Doamne, mântuiește! O, Doamne, sporește! 26. Binecuvântat este cel ce vine întru numele Domnului; binecuvântatu-v-am pe voi, din casa Domnului. 27. Dumnezeu este Domnul și S-a arătat nouă. Tocmiți sărbătoare cu ramuri umbroase, până la coarnele altarului. 28. Dumnezeul meu ești Tu și Te voi lăuda; Dumnezeul meu ești Tu și Te voi înălța. Te voi lăuda că m-ai auzit și ai fost mie spre mântuire. 29. Lăudați pe Domnul că este bun, că în veac este mila Lui. Psalm 117 Fost-am in Duh in ziua Domnului. Aceasta este ziua Domnului, Dies Domini, de unde vine si numele de Duminica.Ziua Invierii din mortii fara de care nu ar fi existat Mantuire.Aceasta este ziua cea mai binecuvantata si cea mai sfanta care a existat vreodata. 6. Deci, de vreme ce rămâne ca unii să intre în odihnă, iar aceia cărora mai dinainte li s-a binevestit, pentru nesupunerea lor, n-au intrat, 7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre". 8. Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă. 9. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|