Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2009, 21:46:50
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit de-ar fi numai evreii...

ei, de-ar fi numai evreii cei care ne-au urat... ne urasc de parca le-am lua din avutia lor! Slava Domnului, stam pe locul nostru si nu cautam pricini la altii! dar altii s-au folosit de noi de-a lungul istoriei; ultimii sunt americanii, care ne tarasc in razboiul asta infect din Irak... Ca eu, de-as fi fost lider in Romania, nu as fi fost de acord cu asa ceva. Nu pot sa merg eu sa omor pe altii, chiar daca nu sunt crestini.

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Daca este "toba" de ce nu accepta si alte instrumente pe langa el,ar fi o armonie si o discutie mai placuta si folositoare.Dar daca ne uitam in replicile date de "celales"vedem ca nu accepta alte raspunsuri decat cele care ii gadila orgoliul,pana si numele pe care si l-a ales pe forum arata cat de "sus"se vrea.Dumneata parca ai fi avocatul lui,ca de multe ori nici nu-mi da el replici ci i-mi dai dumneata in locul lui.Lasa-l domnule sa se trezeasca la realitate,sau daca esti un crestin in adevaratul sens al cuvantului ,de ce nu-i vorbesti de Mantuitorul Iisus Hristos(nu am vazut pana acum la dumneata o initiativa de acest fel in dialog cu Moshe),de ce nu-l marturisesti pe Hristos unui om care nu-l cunoaste desi provine din aceeasi tara cu Mantuitorul?Acesta este primul lucru care trebuie sa-l faca crestinul,sa-l faca cunoscut si altora pe Cel ce mantuieste,pe Cel prin care se poate intra in Imparatia Cerurilor.Daca il iubesti pe Moshe cu adevarat atunci sa te preocupe mantuirea lui,sa-i arati adevarata Cale,Adevar si Viata.

Toti din cei care au intrat in contact cu "celales" au fost catalogati drepti antisemiti(sau aproape toti)desi sunt nevinovati de postarile lor deoarece multe din ele sunt subiecte scrise de altii,preluate din diferite surse(unii chiar au trait acele evenimente),dar nu stiu cum se face ca numai cele postate de dumneata si de "celales" sunt adevarate iar celelalte nu?Ma intreb si eu de unde atata ura pentru romani?

Adevarata cultura este sa-l cunosti pe Dumnezeu,pe mine unul asta ma preocupa cel mai mult ,si mai putin de istoria popoarelor care de multe ori este "fabricata"de regimul aflat la putere.Asa ca mai bine vorbim de istoria religiei ,a bibliei care nu este mincinoasa si dainuie de aproape 2000 de ani,ar fi mai intelept pt noi. Daca doriti sa faceti un bine prietenului d-tra vorbiti-i despreVT si NT,am nadejdea ca o sa aveti mai multa sansa decat noi ceilalti sa-l atrageti intr-o discutie folositoare pentru sufletul lui.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evreii din viata mea cristipuiu Intamplari adevarate 100 26.11.2011 02:24:19
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane cristina.c Generalitati 5 09.04.2010 13:04:38
Evreii Mesianici Danut7 Generalitati 0 23.01.2010 10:48:28
Evreii in Romania. Evreulcelales Iudaismul 2 02.10.2009 17:42:50
evreii jezisovi_pivo_nelej Iudaismul 28 14.07.2009 19:07:27