Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.11.2009, 23:13:25
Cristian_S Cristian_S is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce treaba ai tu cu "uriciunea care va veni" ca s-o impingi asupra unei religii si a unui neam complet strain de scripturile si prezicerile tale?
Moshe ti-a explicat clar ca Mesia vine in mijlocul unor CONJUNCTURI, deci totul este foarte clar si matematic pus la cale. Daca ei si proorocii spun ca Mesia va veni in Slava si...etc atunci lasa-i in pace, de ce ii tot faceti eretici?
Hm, de prost ma tot agit aici sa dau de gandit "evreului ales", astfel incat sa incerce sa vada lucrurile si altfel decat i-a fost spus pana acum la scoala lor.
Andrei, eu nu inteleg cum poti tu ca si crestin, in Hristos imbracat, sa spui ca ".....Mesia vine in mijlocul unor CONJUNCTURI, deci totul este foarte clar si matematic pus la cale. Daca ei si proorocii spun ca Mesia va veni in Slava si...etc atunci lasa-i in pace, de ce ii tot faceti eretici? ", pur si simplu nu te pot intelege si nici nu pot crede ca tu iti dai seama ce ai spus. In numele unei tolerante crestinesti tu relativizezi venirea Mantuitorului atat de mult incat spui ca e bine a-i lasam in pace, ca la ei Mesia vine dupa niste algritmi foarte rigizi sigur bine intelesi de ei... Andrei, noi ca si crestini, credem ca ei au gresit algoritmii acestia legati de Mesia si mai credem ca bine este sa incercam sa le aratam Adevarul in care credem, asta cat putem si noi pacatosii.

Legat de erezie, eu nu stiu sa-i fi facut vreodata eretici pe evrei , asa ca discursul tau legat de erezie nu-si are sensul in ce ma priveste.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evreii din viata mea cristipuiu Intamplari adevarate 100 26.11.2011 02:24:19
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane cristina.c Generalitati 5 09.04.2010 13:04:38
Evreii Mesianici Danut7 Generalitati 0 23.01.2010 10:48:28
Evreii in Romania. Evreulcelales Iudaismul 2 02.10.2009 17:42:50
evreii jezisovi_pivo_nelej Iudaismul 28 14.07.2009 19:07:27