Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2009, 11:42:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Am avut o discutie cu o colega, care mi-a spus ca nu crede in sfinti. M-am simtit tare neputincioasa, trista ca nu pot sa-i spun ceva ...E adevarat ca nu am citit foarte multe scrieri religioase ...eu cred si atat...Ce as fi putut sa-i spun?
Mai intai lamureste-te tu de ce crezi si de ce este bine sa credem in sfinti, citeste, informeaza-te, roaga-te sa-ti lumineze Dumnezeu mintea pentru a intelege tu si pentru a-i transmite prietenei tale sau, daca crezi ca te depaseste situatia, roaga-te sa o lumineze Dumnezeu pe prietena mea: Doamne, eu nu stiu ce sa-i spun, dar arata-i Tu de ce e bine sa credem in sfinti! Si daca te rogi cu credinta o sa ii arate Dumnezeu, in felul in care va considera de cuviinta. Nu trebuie neaparat sa ii arati sau sa ii demonstrezi tu, are El grija de toate, dar tu trebuie sa te rogi pentru ea. Sa-ti ajute Dumnezeu!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt pe forum persoane care cauta de munca sau vor sa faca un ban in plus andrutza151 Generalitati 17 18.04.2011 13:49:30
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Sfinti care au luptat impotriva ereziilor gata cu joaca Despre Biserica Ortodoxa in general 49 03.05.2010 14:10:12
cum pot aduce bucurie in viata unei persoane cu handicap Carine Generalitati 8 14.10.2008 14:12:41