Raluca draga, concentreaza-te pe examene deocamdata, munca este cel mai bun remediu pentru a nu te mai gandi, linisteste-te, gandeste-te ca daca e sa fie al tau baiatul acela, va fi, la timpul potrivit. Imi place motto-ul tau :). Iti spun din proprie experienta ca toate trec, chiar si necazurile din dragoste :), insa cu rugaciune. Parerea mea (o poti lua sau nu in considerare) este ca ar fi bine sa te duci din nou la acel calugar sa te spovedesti (ii spui tot ce ne-ai scris noua aici), sa ii ceri iertare ca nu l-ai ascultat si el va sti ce sa iti spuna, sa iti citeasca niste dezlegari.... S-ar putea sa gresesc, dar mi se pare ca de acolo ti se trag toate, are atata greutate cuvantul unui preot, mai ales daca este si calugar... Nu iti cauta alt duhovnic mai inainte de a vorbi cu acel calugar din nou, pentru ca nu va putea dezlega cele legate de acela. Te admir, din cele scrise aici, se vede ca esti puternica si ca vei sti sa infrunti viitorul!