Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2009, 22:09:26
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Anna, crede-ma, fratele meu a fost si este astfel...in cele din urma a divortat !
Vorbaria nu prea poate face multe daca nu exista constiinta datoriei si-a jertfei de familie. Casnicia este un jug, nu o balanta interminabila de pro si contra....este iubire, este respect, este incredere, este datorie, toate venite din ambele parti . In viata mai faci si ce nu-ti place, nu doar ceea ce-ti place...mai faci si ce trebuie .
Cati oameni din Romania sunt indragostiti de locul de munca ?
Nu uita, sunt o persoana care a avut rabdare cu un astfel de barbat, care si astazi primesc reprosuri din partea familiei pentru ca-i ofer tot ceea ce pot ( nici nu-i bag in seama ) , casa si familia mi-o formez cum consider de cuviinta, nu au rudele treaba, dar nici nu am parinti care sa ma sustina , nu depind de ei. Oricum, sotul meu a inteles la timp care este rolul lui si, chiar daca i-a fost foarte greu sa se incadreze, a facut-o din datorie si pentru a-mi demonstra ca a meritat toate eforturile mele, a facut-o pentru a se simti util, a se simti bine, pana la urma. Tine si de personalitate, nu doar de slabiciune...de vointa si responsabilitate.
Toata lumea stie ca in Romania este greu, acum peste tot este greu, cu atat mai mult daca mai si invoci capricii si o oarecare nepasare, devine si mai acuta "criza" asta.
Daca persoana in cauza a inceput sa-si puna problema in aceasta priviinta...inseamna ca a devenit o problema .