Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2009, 17:48:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
nu, nu se merge cu lumanare. lumanare e doar simbolul lui Hristos, al lumini Sale. cred ca noi ne-am invatat sa ne impartasim doar cu lumanare si de asta ni se pare firesc asa si poate ciudat altfel. crede-ma difera stare in functie de pozitia in care te impartasesti.trupul inchis, cum spui tu inseamna saracia acestuia de a-i putea oferi ceva lui Hristos, altfel spus:"iarta-ma, Doamne ca nu am nimic sa-ti ofer, dar Tu, in marea Ta bunatate milostiveste-te spre mine si da-mi Cinstit Trupul al Hristosului Tau"
Greșit ai perceput lumânarea și ce simbolizează lumina ei . Am explicat destul de clar acest lucru ceva mai sus, dar i-ai redus importanța , și asta nu e bine !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pozitia domnului Andrei Plesu fata de Dan Puric georgeval Generalitati 224 23.10.2017 20:35:22
POZITIA MONAHILOR ATHONITI FATA DE PATRIARHUL razvan_m Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 7 22.12.2008 14:03:29
Pozitia Preasfintitului Mitropolit Serafim al razvan_m Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 24.05.2008 14:09:54
Pozitia Bisericii Ortodoxe Romana in legatura cu M lovelife Generalitati 0 24.01.2007 12:55:50
Pozitia Bisericii fata de multiple casatorii grumble Nunta 3 11.08.2006 02:30:05