Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2009, 00:58:46
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Citat:
"Spuneau parintii despre un batran oarecare, ca sezand in chilia lui si
nevoindu-se pentru mantuire il vedea aievea pe diavol umbland si-l hulea. Iar
diavolul vazandu-se pe sine ca de multe ori este batjocorit de acest batran, i s-a
aratat lui, zicand: eu sunt Hristos! Batranul vazandu-l, si-a inchis ochii. Zis-a
diavolul: pentru ce iti inchizi ochii? Cauta de ma vezi, ca eu sunt Hristos.
Raspuns-a lui batranul: eu nu voi sa-l vad pe Hristos cu ochii mei in lumea
aceasta. Acestea auzind diavolul, s-a facut nevazut."
Cind oamenii au deschis in cele din urma ochii, pentru ca multi i-or fi inchis de spaima si neincredere in simturi zicindu-si in sinea lor ca nu sint vrednici de o asemenea aratare, Crucea era tot acolo, pe cer.

Citat:
"Unui frate oarecare i s-a aratat diavolul intr-o noapte, in chip de inger luminat
si i-a zis lui: eu sunt Gavriil si sunt trimis la tine sa-ti aduc o veste buna. Iar
fratele i-a raspuns: cred ca vei fi fost trimis la altii, caci eu sunt pacatos si nu
sunt vrednic sa vad inger. Aceasta zicand el, indata a pierit vicleanul dinaintea
lui si a fost nevazut."
Oamenii au strigat “Doamne Miluieste! (Ai mila de noi, pacatosii!)”, insa crucea a ramas nemiscata, sus pe cer.

Iar tu, la rindul tau, ai dreptate. Pentru ca asta vrea si diavolul: [size=3]sa ajungi sa nu mai crezi nimic[/size].
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acatistul Sfintei Cruci denissa Despre Biserica Ortodoxa in general 32 07.11.2017 22:11:51
Acatistul Sfintei Cruci Florin-Ionut Rugaciuni 13 05.04.2013 23:51:41
Rugaciunea Sfintei Cruci cristi_1971 Intrebari utilizatori 0 26.09.2011 08:09:01
Inaltarea Sfintei Cruci Tia Diverse Sarbatori 32 16.09.2011 22:52:02
SEMNUL SFINTEI CRUCI iosif Generalitati 24 29.05.2010 12:07:23