Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2009, 17:16:12
emanuel2007
Guest

Implicit

" Nu este. Este discriminare a femeii ;-))

Barbatii au scurgeri cateodata, dar nu lunar, si cateva zile. Femeile sunt oprite 7 zile pt ceva care le depaseste vointa si le doare, barbatii o zi pt ceva care le produce placere (cateodata, dar in orice caz nu durere) si cateodata nici nu le depaseste vointa, daca se intampla ca au avut ganduri sexuale.

Pai asta nu e discriminare nedreapta, oameni buni? Eu zic ca este. "

nu e discriminare deloc ... uitati-va de cand purtam discutia asta pe tema scurgerilor barbatesti si femeiesti ... a aparut vreodata pe aici vre-un barbat asa de mandru ca sa spuna ca scurgerea nu e pacat ? nu a aparut nici unul ... insa femeile mereu se contrazic pana si cu sfintii si cu biserica ca nu e pacat , ca nu e pacat ... sfintii spun negru pe alb ca e pacat , si ca trebuie invins , iar femeile spun ca nu e , ca sfintii nu au zis asta , cand si ele vad clar ca asa au spus , ca nu poate fin invins , cand am dat deja text care arata ca trebuie invins etc etc ... deci iata diferenta dintre scurgerea barbatului si cea a femeii : femeia nu poate sa accepte ca e pacat , pe cand barbatul , daca ii spui ca se poate invinge , daca e cerdincios si evlavios , imediat crede cu tarie ca se poate invinge ... un barbat admira pe sfintii care au biruit scurgerea , insa o femeie uraste si biserica si pe sfintii care au zis ca e pacat si poate fi invins ...

ei , tocmai mandria asta femeiasca mare e si motivul pentru care femeia primeste mai mult canon ca barbatul ... deci nu e nici o discriminare . ci un adevar ...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42