Citat:
În prealabil postat de eduardd
Fratilor, e drept ca in acest "crestin de ocazie" pe care il dezbateti la celalat topic  a intrat asa un fel de "nebunie apocaliptica", ca unii de talia maicii Ecaterina Fermo sau cum o fi chemand-o (Doamne iarta-ma nici nu imi amintesc exact numele ei) numai pace nu inspira prin mesajele ei televizate... si mai vin si unii pe aici prin forum cu mesaje de genul, ereticilor, masonilor, legionarilorrrr ca eu stiu acesta uite de la Parintele cutare si cutare...Ca acestia toti te aduc in prag de scarba, deznadeje, nebunie.. e una iar a lua aminte corect si fara teama ( toti suntem datori cu o moarte dar important este cum murim!!) la cuvantul parintelui Iustin sau Petroniu e altcevaaa!!! In primul rand tonul, limbajul, chipul celui ce transmite mesajul e cu totul altul decat acesta folosit de "crestinii de ocazie".
|
E vorba de Maica Ecaterina - Monica Fermo.
Poate nu intelegi cum e sa devii credincios din cel mai mare pacatos, Jenica, pentru a o intelege pe Maica Ecaterina. Cuvantul ei are forta, de aceea ti se pare ca nu aduce pace, dar mesajul ei este clar. Doar cine a fost curat de la inceput si a avut credinta din familie - ferice de acestia, eu nu sunt una dintre ei - nu duce o lupta atat de vijelioasa si prefera linistea si pacea -ferice de ei! Este totusi o lupta indarjita pe care o duc, si ar trebui sa o respectam.
Bun acel buton "Ignore"; se poate aplica si latopicuri, caci intr-adevarla un moment dat devine prea mult, mai ales ca s-au impartit apele si aici pe forum.
Jenica, tonul peiorativ l-ai imprumutat, dar nu ti se potriveste.