Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2009, 02:38:44
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ClaudiuT Vezi mesajul
mirelat, sincer postarile tale imi lasa senzatia ca n-ai deschis prea des Sfanta Scriptura. Fara suparare, iti suna cunoscut : "Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine."
da, ai dreptate ca nu citesc Sf. Scriptura pe cat de des ar trebui, pentru ca am ajuns sa imi pierd timpul in fel si chip. de aceea eu una apreciez ff mult cand pot sa invat ceva concret de la cineva, mai ales daca se bazeaza pe experienta sa de viata ca si crestin, si nu pe ceea ce a citit el/ ea prin carti. Scriptura e vie, in unii din noi.

si ca sa revin la topic, ideea era de fapt ca aceasta curateniei excesiva a trupului a ajuns aproape un cult, il citez pe Andrei:

[COLOR=SeaGreen]"Ii vezi cum se scoala de dimineata , nu fac ochi bine si se arunca in dusuri, dupa care vin de la servici alta baie, mai transpira un pic si iar sar in mod obsesiv sa nu cumva sa aibe "ceva" transpiratie pe ei..."

[COLOR=Black]de asta s-a gandit omul sa caute daca exista si o explicatie biblica ptr asa ceva.[/COLOR][/COLOR] si nu vad de ce trebuia certat ptr asta, de unii induhovniciti.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
spalam miercurea si vinerea? steliana-steli Postul 2 12.08.2011 11:18:29
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Oare de ce? romi2000 Din Vechiul Testament 10 02.06.2010 14:00:43
oare.. ioanhodean Mari Duhovnici si predicile lor 10 22.07.2008 11:32:27