Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2009, 15:08:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
E adevarat ca Dumnezeu cauta la inima omului nu la fata, dar cand vrei sa urmezi Lui, sa te lepezi de cele lumesti pt a trai in pocainta, fiecare lucru sa te bucure prin prisma credintei in Domnul Hristos atunci te lepezi de uraciunile si nimicurile lumii care te fac mai degraba clovn si mascarici decat un crestin care-si respecta trupul ca pe un Templu al Duhului Sfant, daca Duhul Sfant locuieste in noi, nu vom spurca acest lacas chiar de lumea intreaga ar face-o

Daca suntem a lui Hristos ne lepadam poftele si patimile, am murit pacatului si inviem pentru Hristos, nu trebuie sa gasim scuze, trebuie sa constientizam ca nu e bine, Dumnezeu nu tine seama de vremurile in care nu cunosteam dar acum gata ne facem temple ale Duhului curati si neintinati
Nu vad de ce nu este bine,nu gasesc nici macar o motivatie solida.
Daca discutam de viata in manastiri,da,mi s-ar parea si mie aberant sa vad un calugar tatuat din cap pana'n picioare si cu pierce-uri in nas ori maicutze machiate,ca na...asta este viata monahala,iti asumi un anumit stil de viata cand intri acolo departe de cel lumesc,doar ca nu e pentru oricine.
In rest,indiferent de credinta,traim in lume si fiecare se reprezinta pe sine si se exprima dupa cum considera.Nu inseamna ca este nici mai bun,nici mai putin bun decat altii ori mai credincios ori lipsit de credinta decat cei care nu au acest gen de accesorii.
Iar in lume si bunul simt mai delimiteaza lucrurile,dupa cum am spus.
Reply With Quote

Tags
tatuaje

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Despe tatuaje! De ce este pacat? cornel cornel Intrebari utilizatori 97 02.02.2011 23:23:10
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Tatuaje !!! bodo1222 Generalitati 15 12.09.2010 14:37:11