![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine pentru ca ai inceput sa-ti pui intrebarea cum sa te lasi de fumat! Primul pas deja l-ai facut! In mod sigur trebuie sa ceri ajutorul pentru ca tigara este un drog care da dependenta si noi oamenii, in marea majoritate, nu prea avem vointa! Si eu am fost o "infocata" fumatoare pana cand am hotarat sa cer ajutorul unui duhovnic de la manastire. Aflandu-ma la Busteni, am urcat la manastirea Caraiman unde este un duhovnic cu mult har, staretul manastirii. I-am spus: "parinte, nu pot sa ma las de fumat, sunt un om slab, ajutati-ma!" Mi-a pus o mana puternica pe umarul stang si mi-a spus: "sa nu mai pui tigara in gura pentru ca te vei imbolnavi greu!" Crede-ma ca m-am speriat foarte tare iar mana parintelui am simtit-o mult timp pe umarul meu! Din acea zi nu am mai pus tigara in gura dar nici nevoia de a fuma nu a mai existat! A fost si frica pentru ce mi-a spus parintele dar eu cred ca mi-am dorit foarte mult sa scap de aceasta otrava si Bunul Dumnezeu m-a auzit! Si au trecut 2 ani de atunci! Incearca si tu asa! Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? | bodo1222 | Calugarul | 106 | 08.09.2011 15:16:49 |
rugaciuni pentru lasatul de fumat | cristian sergiu | Rugaciuni | 6 | 06.07.2011 15:54:23 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
DESPRE FUMAT | viviana | Generalitati | 43 | 16.01.2008 01:45:22 |
|