Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2009, 08:09:58
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Una la mana:
Da, dar parintele Tanase spune ca Gabriel Nicu ar fi fost caterisit de BOR inainte de moarte...ca si eretic si vrajitor...si parintele Nicolae Tanase stie ce vorbeste. Asa stand faptele, Gabriel Nicu nici nu mai era preot in momentul mortii sale.

A doua:
Ionela si Antonia, care ati citit cartea "Parintele G. Nicu - un om indumnezeit prin Har", v-ati spovedit la parintii vostri duhovnici in legatura cu acest fapt? Stiu parintii vostri duhovnici la ce erezii pierzatoare de suflet v-ati expus citind-o?

Probabil ca nu... Asa ca vedeti pe ce cale o luati in viata si spovediti-va cat mai rapid de acest pacat, al citirii unei carti eretice.
Si numai pentru Antonia: stie parintele tau duhovnic ca il stimezi si apreciezi f. mult pe preotul Horga de la Calugareni-Suceava, care asemeni lui G. Nicu deschide Sfanta Carte la cererea credinciosilor [contra cost evident] si interpreteaza textul la care deschide cartea? Ca un veritabil vrajitor?

Altceva nu mai am a va spune, nici acum, nici in viitor.
Doamne ajuta!

Razvan
Ma rezum strict la persoana mea. Da, stie parintele meu duhovnic totul despre mine, absolut totul. M-a ajutat Dumnezeu sa gasesc un duhovnic adevarat care nu face meseria asta ca pe un job oarecare. Datorita lui am aruncat cca 200 de carti de alta orientare religioasa, inainte citeam osho, krishnamurti, cumparam in permanenta carti "spirituale" incercand sa-l gasesc pe Dumnezeu, incercand sa aflu Adevarul. Citeam pe rupte tot ce apucam. Duhovnicul meu mi-a spus: "Ce osho.... iti dau eu niste carti tari de Arsenie Boca". Recunosc ca ma frigea pe suflet ce citeam acolo, desi am o mare viteza la citit, devorez imediat o carte, cartile astea pe care mi le-a dat le-am citit in doua luni. Nu puteam sa citesc prea mult ca parca ma taiau cuvintele lui Arsenie. Incet, incet mi-am dat eu seama ce monstruozitati de carti am in biblioteca.... si le-am aruncat. Pe TOATE. Alea erezii!!!! Am avut carti in care autorii dadeau metode practice de dezvoltare a abilitatilor ascunse, extrasenzoriale, chiar am practicat tot felul de lucruri, eram tare mandra de mine si de "capacitatile" mele. Daca ti le-as povesti Razvan, m-ai putea numi vrajitoare. Pe motivul asta duhovnicul meu a considerat ca trebuie sa imi faca mirungerea din nou, si mi-a facut-o. Bunul Dumnezeu m-a intors din ratacirile mele si asta e un merit de necontestat al duhovnicului meu. Si daca chiar vrei sa afli ce se intampla in sanul bisericii, citeste "Pantecul desfranatei" scrisa de Ciprian Mega, te vei cutremura, nu vei mai sti in cine sa ai incredere din cadrul bisericii si in cine nu. Ne ramane calea cea ingusta, rugaciunea neincetata. Eu cam atat am avut de spus. Doamne ajuta si fie ca Dumnezeu si Maica Domnului sa ne lumineze mintile si sufletele.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parastas - Parintele Gabriel Nicu antoniap Stiri, actualitati, anunturi 23 01.07.2014 13:39:56
Nicu Wagner..cantari crestine tigerAvalo9 Resurse ortodoxe on-line 40 05.04.2009 20:16:31
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26
Cine este vizionarul Gabriel(Gavriil)? dan_ion Vrajitoria 85 14.11.2008 09:47:08
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47