Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2009, 09:53:47
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Ma intreb unde este dragostea frateasca si nejudecarea aproapelui . Eu personal nu pot arunca cu pietre in parintele Gabriel si nici in parintele Iustin. Pur si simplu nu pot! Nu am suficiente argumente si nici daca as avea... cine sunt eu sa judec.... si tocmai pe cine? am eu oare caderea sa critic niste fete bisericesti...? Dumnezeu singur cunoaste inima omului si noua ne-a fost poruncit sa ne iubim si sa nu ne judecam aproapele. Am curaj sa citesc absolut orice carte, oricat de "eretica" ar fi, pe Dumnezeu nu mi-L va scoate nimic si nimeni din suflet.
Credinta mea e simpla si curata, nu caut raspunsuri, nu mai am intrebari, intrebarile s-au stins prin rugaciune. Dumnezeu si Maica Domnului raspund la rugaciuni. Nimeni care indrazneste sa se roage din inima la Maica Domnului, nu ramane nemangaiat.
Iarta-ma ca te intreb Razvan... de ce esti atat de potrivnic parintelui Gabriel? Doar pentru o simpla parere contra a parintelui Iustin? Daca ei doi au meciul asta, inseamna ca Dumnezeu a permis. Tot Dumnezeu va judeca cine are dreptate, cine si cat a gresit, toti vom fi judecati.... dar fiecare pentru ale lui... Eu ma rog sa imi dea Dumnezeu ochi sa-mi vad pacatele mele.... Cred ca nu mai am nevoie de un pacat in plus... nu-mi voi da cu parerea despre niste oameni a caror puritate sufleteasca si spirituala nu o voi atinge poate niciodata.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parastas - Parintele Gabriel Nicu antoniap Stiri, actualitati, anunturi 23 01.07.2014 13:39:56
Nicu Wagner..cantari crestine tigerAvalo9 Resurse ortodoxe on-line 40 05.04.2009 20:16:31
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26
Cine este vizionarul Gabriel(Gavriil)? dan_ion Vrajitoria 85 14.11.2008 09:47:08
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47